Man crasht in gestolen auto na achtervolging

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in Bunde een man opgepakt voor het stelen van een auto. De man werd gevonden met behulp van politiehond. 

Hazenpad
De gestolen auto werd gevonden op de A2 na een nummerplaatherkenning. Toen agenten en de Koninklijke Marechaussee het voertuig wilde stoppen koos de chauffeur het hazenpad. Na een achtervolging crashte de auto op de Prinses Ireneweg, maar de bestuurder was spoorloos verdwenen. 

Politiehond
Agenten startten in de omgeving een zoektocht. Politiehond Santo werd ook ingezet. “Dit bleek een gouden zet, want even later vond Santo de verdachte die zich in een van de omliggende tuinen had verstopt”, schrijft de politie op Facebook. De man is opgepakt en meegenomen naar het bureau.

Lees vorig bericht

Sven en Loes nieuw prinsenpaar van JCV de Geulmennekes

Lees volgend bericht

Waarschuwing voor wilde zwijnen: ‘Ga niet met de hond wandelen in bepaalde gebieden’