Meer Actueel

Nieuws & Actualiteiten uit de gemeente Groot-Meerssen met op zondag een weekoverzicht met nieuws, sport, actualiteiten & belevingen van de afgelopen week.

Uitgelicht

Uitgelicht is een twee maandelijks terugkerend programma waarin wordt teruggeblikt op het nieuws van de afgelopen weken en of actuele thema's. Uitgelicht is een twee maandelijks terugkerend programma waarin wordt teruggeblikt op het nieuws van de afgelopen weken en of actuele thema's.

Meer Sportief

Iedere laatste zondag van de maan is er in het programma ‘Meer Sportief’ alles te zien over bewegen, gezond leven en sport.

Meer Bekeken

Meer Bekeken is een documentaire serie over personen, activiteiten of andere interessante onderwerpen.

Kunstzinnig Meerssen

In Kunstzinnig Meerssen ontmoet Jacques Giesen mensen die een vorm van kunst uitoefenen. Het kan gaan over schilderkunst, beeldende kunst, muziek, theater en andere kunstvormen die door mensen, woonachtig in de gemeente Meerssen uitgeoefend wordt.

Religieus erfgoed

In de serie Religieus Erfgoed wil Meer Vandaag op een indringende manier beelden laten zien van gebouwen die in het geloof van mensen een rol hebben gespeeld. Denk aan de kerken en kapellen die in Meerssen aanwezig zijn, maar ook aan de synagoge en de protestantse kerk.

Bieb draait door

Maandelijks programma waarin je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen in en buiten de bibliotheek.

80's café

Kijkradio: met muziek, info en gasten uit de jaren 80.

Hart van Meerssen

Kijkradio: actualiteiten programma met iedere week een gast van de week, het nieuws besproken en sport.

Biekletse

Biekletse is een typische Meerssense uitdrukking voor bijpraten. Bij interessante gasten wordt gepraat over hun beroep, passie & interessante gebeurtenissen.

Meer Kerst

Tijdens de donkere dagen van december maakt Meer Vandaag speciale kerstreportages.

Tösje ôs gezag en gezjwege

Tösje ôs gezag en gezjwege is de naam van het zomerprogramma op Meer Vandaag. Ton Scheepers en Adrie Vandewall gaan op zoek naar mensen met een verhaal.

Limburgs eurke

Een interactief programma met gasten die gerelateerd zijn aan de Limburgse muziek, prijsvragen, shownieuws, laatste nieuwe Limburgse muziek en live interactie. Gepresenteerd door Henrico & John.

Grwat Meersje Alaaf

Vastelaovend programma van Meer Vandaag Met interviews van alle carnavalsverenigingen van groot-Meerssen en live optredens.

Meer Politiek

Politiek programma waarin politici kritisch aan de tand worden gevoeld over de keuzes die gemaakt worden.

Corona Vitamine

Meer Vandaag wilt met het nieuwe radio programma “Coronavitamine” Meerssenaren bij elkaar brengen. Mensen die hulp zoeken en hulp aanbieden koppelen. En er zo voor zorgen dat we in deze tijden van crisis ons verenigen en onze samenhorigheid tonen.

Sint en pieten Meerssen

Meer Vandaag heeft in samenwerking met het Sint Nikolaas Comité Meerssen een mini serie van 4 afleveringen gemaakt, Sint & Pieten Meerssen: De verdwenen tekeningen.

Meer Actueel special

Extra uitzendingen naar aanleiding van actuele gebeurtenissen. Waaronder 75-jaar bevrijding en de zomerspecial terug in de tijd.

Eucharistievieringen

De Zondagsmis vanuit de Basiliek in Meerssen Zondag om 11:00 uur live te zien. Herhaling op zondag en maandag om 11-16-18-22-24 uur.