Uitzending gemist TV

Meer Actueel

Nieuws & Actualiteiten uit de gemeente Groot-Meerssen met op zondag een weekoverzicht met nieuws, sport, actualiteiten & belevingen van de afgelopen week.

Uitgelicht

Uitgelicht is een twee maandelijks terugkerend programma waarin wordt teruggeblikt op het nieuws van de afgelopen weken en of actuele thema's. Uitgelicht is een twee maandelijks terugkerend programma waarin wordt teruggeblikt op het nieuws van de afgelopen weken en of actuele thema's.

Religieus erfgoed

In de serie Religieus Erfgoed wil Meer Vandaag op een indringende manier beelden laten zien van gebouwen die in het geloof van mensen een rol hebben gespeeld. Denk aan de kerken en kapellen die in Meerssen aanwezig zijn, maar ook aan de synagoge en de protestantse kerk.

Meer Bekeken

Meer Bekeken is een documentaire serie over personen, activiteiten of andere interessante onderwerpen.

Kunstzinnig Meerssen

In Kunstzinnig Meerssen ontmoet Jacques Giesen mensen die een vorm van kunst uitoefenen. Het kan gaan over schilderkunst, beeldende kunst, muziek, theater en andere kunstvormen die door mensen, woonachtig in de gemeente Meerssen uitgeoefend wordt.

Biekletse

Biekletse is een typische Meerssense uitdrukking voor bijpraten. Bij interessante gasten wordt gepraat over hun beroep, passie & interessante gebeurtenissen.

Eucharistievieringen

De Zondagsmis vanuit de Basiliek in Meerssen Zondag om 11:00 uur live te zien. Herhaling op zondag en maandag om 11-16-18-22-24 uur.

80's café

Kijkradio: met muziek, info en gasten uit de jaren 80.

Hart van Meerssen

Kijkradio: actualiteiten programma met iedere week een gast van de week, het nieuws besproken en sport.

Tösje ôs gezag en gezjwege

Tösje ôs gezag en gezjwege is de naam van het zomerprogramma op Meer Vandaag. Ton Scheepers en Adrie Vandewall rijden met een rode eend door de gemeente Meerssen. Zij gaan op zoek naar mensen met een verhaal.

Meer Kerst

Tijdens de donkere dagen van december maakt Meer Vandaag speciale kerstreportages.

Meer Politiek

Politiek programma waarin politici kritisch aan de tand worden gevoeld over de keuzes die gemaakt worden.

Limburgs eurke

Een interactief programma met gasten die gerelateerd zijn aan de Limburgse muziek, prijsvragen, shownieuws, laatste nieuwe Limburgse muziek en live interactie. Gepresenteerd door Henrico & John.

Grwat Meersje Alaaf

Vastelaovend programma van Meer Vandaag Met interviews van alle carnavalsverenigingen van groot-Meerssen en live optredens.

Meer Actueel special

Extra uitzendingen naar aanleiding van actuele gebeurtenissen. Waaronder 75-jaar bevrijding en de zomerspecial terug in de tijd.

Corona Vitamine

Meer Vandaag wilt met het nieuwe radio programma “Coronavitamine” Meerssenaren bij elkaar brengen. Mensen die hulp zoeken en hulp aanbieden koppelen. En er zo voor zorgen dat we in deze tijden van crisis ons verenigen en onze samenhorigheid tonen.

Sint en pieten Meerssen

Meer Vandaag heeft in samenwerking met het Sint Nikolaas Comité Meerssen een mini serie van 4 afleveringen gemaakt, Sint & Pieten Meerssen: De verdwenen tekeningen.