Inzamelingsactie voor de Ruggesteun

Eindstand inzamelingsactie Ruggesteun: 7657 producten

Voorlopige einduitslag inzamelingsactie 2019

Op zondag 15 december organiseert de lokale omroep van Meerssen, Meer Vandaag, samen met stichting de Ruggesteun voor de tweede keer oprij de grootste inzamelingsactie van Groot-Meeerssen.  Het doel is om deze middag zoveel mogelijk houdbare levensmiddelen in te zamelen voor Meerssenaren met een kleine beurs. Ook ontmoetingspunt de Ketel doet dit jaar wederom mee en ondersteunt de actie tijdens de finale van de inzamelingsactie.

Deze inzamelingsactie gebeurt aan de hand van een live-uitzending op radio en tv vanuit zorgcentrum Beukeloord met diverse gasten en artiesten. Daarom willen wij U vragen om deze actie te ondersteunen door middel van het binnenbrengen van voedselpakketten. De uitzending duurt van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Komt u ook? Want iedere Meerssenaar verdient toch een mooie kerst?

 

Als U een steuntje wil bijdragen kunt u dit doen door producten te verzamelen en deze in te leveren tijdens de inzamelingsactie voor de Ruggesteun. Mocht u deze dag niet kunnen langskomen? Dan kunt u dit jaar ook online een voedselpakket doneren via www.steunruggesteun.nl.

De Ruggesteun heeft een klein boodschappenlijstje samen gesteld om u een idee te geven welke producten zij o.a. kunnen gebruiken, het gaat hier vooral om producten die langer houdbaar zijn zodat de Ruggesteun door het hele jaar heen mensen kan voor zien van producten.

Locatie: Zorgcentrum Beukeloord, zondag 15 december 2019 / 13:00 - 17:00 u

"Dit jaar gaan we voor minstens 10.000 producten. Een record ten opzichte van vorig jaar."
Lilian Lemmens
Presentator finale inzamelingsactie

Vorige editie

0
Producten in 2018
0
Euro in 2018

Eindstand inzamelingsactie: meer dan 9.000 producten en duizenden euro’s

Eén van de grootste inzamelingsactie georganiseerd door Meer Vandaag, voor de Ruggesteun, heeft meer dan 9.000 producten en vijfduizend euro opgeleverd. Aan het einde van de live uitzending van Meer Vandaag stond de teller nog op 6.000 producten. Door de grote toestroom van producten was het niet mogelijk om tijdens de uitzending de totale opbrengst te vermelden.

Samenvatting finale inzamelingsactie Meer Vandaag voor de Ruggesteun 2018

Bekijk hier de hoogtepunten van de eerste editie van de inzamelingsactie Meer Vandaag voor de Ruggesteun. Tijdens de feestdagen kunt u alle optredens nog eens terugzien op TV.